Webbshop till Jeansbutiken

Jeansbutiken är en familjeägd butik som ligger i varuhuset Punkt i Västerås City. Den fysiska butiken slog upp portarna redan 1975 och har sedan dess verkat på samma plats. Vi på QuickNet har nu hjälpt dem att starta upp en webbshop för att kunna få ännu en kanal för försäljning. Förutom layout och produktion av webbshopen kommer vi även hjälpa företaget med deras digitala marknadsföring i olika kanaler.

Huvudfokus har sedan starten varit Jeans och med märken som Levi´s, Tiger of Sweden och Nudie, når de ut till en bred målgrupp både bland män och kvinnor. I webshopen har de valt att exkludera jeansen då vi helst vill sälja dem i vår fysiska butik för att få chans att visa på vår service, expertis och vägledning gällande modeller och storlekar.

www.jeansbutiken.com

 

02 feb 2016