Driftinfo

Just nu har vi en driftstörning som drabbar Välljärnsgatan 306 – 484 i Västerås. Kunder kan använda sina tjänster med begränsad funktion. Felavhjälpande åtgärder pågår av Fibra men kommer dröja pga. att fiber måste dras igen.

Västerås Idrottsgala 2015

Den 26 november 2015 anordnas den sjunde upplagan av Västerås Idrottsgala. Till nio av galans kategorierna har en jury valt ut fyra nominerade per kategori och vinnaren koras genom en omröstning. Vi har byggt omröstningsfunktionen och du kan där rösta på din favorit i respektive kategori:

  • Årets idrottsprofil
  • Årets paraidrottare
  • Årets tränare/ledare
  • Årets ungdomstränare/ledare
  • Årets eldsjäl
  • Årets rookie
  • Årets prestation
  • Årets lag
  • Årets ungdomslag/profil

Rösta här på Västerås Idrottsgala 2015

09 Nov 2015