Driftinfo

Just nu har vi en driftstörning som drabbar Välljärnsgatan 306 – 484 i Västerås. Kunder kan använda sina tjänster med begränsad funktion. Felavhjälpande åtgärder pågår av Fibra men kommer dröja pga. att fiber måste dras igen.

Västerås cable park

Vår webbyrå har lanserat en webbplats till Västerås Cable Park. De håller till nere vid sjökrogen i hamnen vid Lögarängen i Västerås. En kabelpark är som en skate- eller snowboardpark, fast för vattensport. Istället för åka efter båt dras åkaren här efter en eldriven linbana på vatten.

Webbplatsen är självklart responsiv för att fungera bra i mobiler och förutom själva webbplatsen har vi även levererat vårt system för att hantera eventanmälningar. På webbplatsens startsida hämtar vi även med automatik in bilder från Instagram för att besökarna enkelt ska kunna dela med sig av sina egna bilder.

www.vasterascablepark.se

18 jun 2015