Driftinfo

Just nu har vi en driftstörning som drabbar Välljärnsgatan 306 – 484 i Västerås. Kunder kan använda sina tjänster med begränsad funktion. Felavhjälpande åtgärder pågår av Fibra men kommer dröja pga. att fiber måste dras igen.

Vi söker en bredbandsinstallatör

QuickNet säljer och levererar bredband till företag och hushåll i Västerås. När företagen i Västerås beställer bredband behöver det nästan alltid dras nät ifrån våra avlutningspunkter och fram till kundens lokal. I vissa fall hjälper vi även till med att bygga kundernas kontorsnät. Vi jobbar i nära samarbete med fastighetsägarna där vi i förväg  förbereder nya lokaler för framtida hyresgäster.

Du kommer att arbeta i vårt installationsteam bestående av 3 installatörer, två projektledare och säljare. Vi svetsar fiber själva så kompetens inom fibersvetsning är ett plus.

Körkort

B

Varaktighet, arbetstid

Tillsvidare

Heltid

Lön

Fast månadslön

Kontaktpersoner

Jan Synnersten, VD

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2015-06-08

Jag har INTE tid att svara på frågor i telefon.
Däremot svarar jag mer än gärna på E-post.

Vi tar emot ansökan via e-post:

 

02 jun 2015