Webb och e-handel till Human Movement

Vår webbyrå har lanserat både webbplats och e-handel till Human Movement som har en vision om hur de vill arbeta och utveckla fysioterapi. Bakom Human Movement står Nathalie och Henrik  som tillsammans har nästan 40 år av erfarenhet som fysioterapeuter. De arbetar främst inom området som handlar om skador i muskel, led och nerv.

Via webbplatsen kan du enkelt boka och betala en tid för webbkonsultation samt att du i butiken kan köpa bland annat träningsskydd.

Som betallösning har vi kopplat in nyheten Dibs Account som har fördelen att det inte krävs något separat inlösenavtal med banken. E-handlaren kan därmed ta emot betalningar med Visa, MasterCard och DIBS Faktura med ett avtal.

I projektet ingår även att vi kommer hjälpa Human Movement med deras digitala marknadsföringen genom bland annat annonsering på Google.

19 mar 2015