Nedstängning av ISDN-Duo

Nu vid årsskiftet 2014/2015 genomför Telia den slutliga nedstängningen av ISDN-duo. Det gör att företag som idag använder ISDN-Duo i sin telefonväxel behöver ta ett beslut för sin telefoni. Vi erbjuder tre alternativa lösningar för detta.

Behåll din telefonväxel

Om ni är nöjda med er befintliga telefonväxel har vi en kostnadseffektiv lösning för er. Med vår ISDN-lösning kopplar vi in en box till växeln som ringer upp via internet istället för ISDN-nätet, det gör att ni kan behålla er befintliga växel.
Läs mer om vår ISDN-lösning

Anslut er till vår telefonväxel

Vår lösning är både trygg och enkel: istället för att ni som företagare ska hantera en egen växel som tar plats och har ett dyrt serviceavtal, hyr ni en plats i vår. Det måste vara enkelt. Enkelt att köpa och enkelt att installera. Men framförallt – enkelt att använda. När ni köper plats i vår växel får ni precis det och lite till. Våra tekniker finns alltid nära till hands för att svara på frågor och hjälpa till när det behövs.
Läs mer om vår telefonväxel

Ring via vår mobiltelefoni

QuickNet Mobil och Mobil Surf är mobilabonnemang för företag. Ett och samma abonnemang både för storringare och de som ringer mindre samt ett abonnemang för dem som även surfar från mobilen. Samtalsförsäkring ingår för företag med tre mobiler eller fler. Som på resten av våra tjänster har vi personlig service och inga bindningstider.
Läs mer om vår mobiltelefoni

04 Dec 2014