Vi söker en administratör med intresse för IT

Hos oss kommer det in väldigt många ärenden varje dag och de flesta av dessa ärenden kräver att vi gör en administrativ insats. Ärendena kommer främst in på telefon så du behöver vara bekväm med att prata mycket i telefon och vara bra på att ta människor.

Du kommer att arbeta med allt ifrån mindre ärenden såsom adressändringar och borttappade fakturor till större ärenden vilka ofta handlar om att ta emot och hantera kundernas beställningar av bredband och telefoni. Detta kräver då att man blandar in ganska många både externa och interna parter för att få ihop allt i tid.

Du kommer även att arbeta med teknisk support. Vi kräver inga förkunskaper utan du kommer att steg för steg lära dig våra tjänster.

Du behöver vara duktig på svenska, både i tal och skrift.

Du behöver vara duktig på att arbeta självständigt då du ständigt kommer att hamna i nya situationer.

Ort: Västerås
Sista ansökningsdag: 2014-04-11
Varaktighet/Arbetstid: Tillsvidare, Heltid
Lön: Fast lön

Vi tar emot ansökan via e-post:

Kontaktperson

Jan Synnersten, VD
021-338 00 01 / 070-981 46 80

25 mar 2014