Nya funktioner i eventsystemet

Det har nu lanserat några nya funktioner i vårt eventsystem.

  1. Vid redigering av event har biljettinställningar bytts ut mot Bokningsinställningar
  2. Vid biljettyper har texten ersatts med bokning
  3. Filnamn på ett event redigeras i menyn för ”mitt event”. Klicka på den blåa pennan och döp ditt event till namnet du önskar. Detta namn syns endast för eventvärden/host och titeln på själva eventet visas för deltagaren och i den publika länken för eventet.Detta för att man ska kunna särskilja sina event internt/externt.
  4. Det går nu att kopiera event genom att klicka på drop down pilen efter varje event (spelar ingen roll om du är i utkast,publicerade eller avslutade) Klicka på pilen för att redigera, administrera, förhandsgranska, byta namn eller helt enkelt kopiera eventet. Eventet kopieras med samma inställningar, bokningstyper och antalet deltagare. Vid kopiering blir eventet alltid ett utkast och inga sålda biljetter följer med.
  5. Kommande event går nu att hämta ut via ett RSS-flöde innehållande eventets namn, beskrivning och tidpunkt samt länk till anmälningsformuläret. RSS-flödet hittar du på https://event.epmf.se/rss/recentevents/[kontoid]
17 feb 2014