Driftinfo

Just nu har vi en driftstörning som drabbar Välljärnsgatan 306 – 484 i Västerås. Kunder kan använda sina tjänster med begränsad funktion. Felavhjälpande åtgärder pågår av Fibra men kommer dröja pga. att fiber måste dras igen.

Vi söker en supporttekniker

Vi har en support och administrationsavdelning med tre tekniker och tre administratörer vilka tillsammans hjälper våra kunder med deras önskemål. Förutom support så sköter dessa tekniker även våra ca 50 servrar som håller vårt bredbands- och telenät igång.

Vi söker en supporttekniker med tillträde snarast.

Till en början kommer dina arbetauppgifter att bestå av telefonsupport men då vi har en mycket avancerad operatörs plattform ser vi gärna att du har viljan att utvecklas och lära dig mer om routing, Linux och SIP och vårt mål är att du i framtiden ska bli en expert inom detta och arbeta med drift och produktutveckling.

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön
Fast lön

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2013-08-25
Vi tar emot ansökan via e-post:

Kontaktpersoner
Jan Synnersten, VD 021-338 00 01 (Arbete) 070-981 46 80

30 jul 2013