Driftinfo

Just nu har vi en driftstörning som drabbar Välljärnsgatan 306 – 484 i Västerås. Kunder kan använda sina tjänster med begränsad funktion. Felavhjälpande åtgärder pågår av Fibra men kommer dröja pga. att fiber måste dras igen.

Mina sidor till ENA Energi

Vi har lanserat tjänsten mina sidor till ENA Energi.  Mina sidor är till för att kunderna enklare ska kunna se sin förbrukning men även ta fram sina fakturor. Förutom att se statistik över förbrukning med mera kan kunden även ändra kontaktuppgifter, göra flyttanmälan, lämna mätarställning mm.

Läs mer hos ENA Energi

Om ENA Energi AB
ENA Energi AB är ett kommunägt aktiebolag som grundades 1972. Bolaget producerar el och fjärrvärme från nästan 100 % biobränsle sedan mitten på 90-talet, då kraftvärmeverket togs i drift. Fjärrvärmen levereras till företag och privatpersoner i Enköping.

05 jun 2013