Lansering av PlayersTalk

Förutom att göra wordpresshemsidor, nyhetsbrev och e-butiker gör vi även större  webbsystem skräddarsydda efter kundens önskemål. Ett av dessa större webbsystem är PlayersTalk som vi idag lanserat.  I projektet har vi gjort allt från grafisk profil till databasstrukturen och det mobilanpassade gränssnittet.

Om PlayersTalk

PlayersTalk är ett webbaserat verktyg som förenklar och effektiviserar utvecklingen för både laget, gruppen och individen. Med PlayersTalk används elektroniska meddelanden. På det viset kan en dialog föras, utan att dyrbar tid läggs på utdragna möten. Skriv och läs när det passar dig. Verktyget bidrar till att förenkla och administrera alla delar som krävs för att hålla ditt lag, eller grupp i full drift och utveckling.

www.playerstalk.se

24 apr 2013