Driftinfo

Just nu har vi en driftstörning som drabbar Välljärnsgatan 306 – 484 i Västerås. Kunder kan använda sina tjänster med begränsad funktion. Felavhjälpande åtgärder pågår av Fibra men kommer dröja pga. att fiber måste dras igen.

Ny webbplats till Kristiansborgsbadet och Lögarängsbadet

Vi har nu lanserat en ny gemensam webbplats för de två badhusen Kristiansborgsbadet och Lögarängsbadet i Västerås.  Vi har skapat den grafiska utformningen samt kopplat in  wordpress som publiceringsverktyg för att hemsidan ska vara enkel att uppdatera. Vi har gjort en responsiv design för att den även ska fungera bra i mobiltelefonernas webbläsare. På webbplatsen kan du hitta information om öppettider och priser samt det stora utbudet av simskolor och spabehandlingar.

www.vasterasbaden.se

12 feb 2013