Västerås idrottsgala 2012

Den 29 november 2012 arrangeras fjärde upplagan av Västerås idrottsgala och vi är stolta över att några av våra partners är nominerade. Nytt för i år är att VLT kommer att dela ut det anrika VLT-priset i samband med galan. VLT-priset är enligt tidningen Sveriges näst äldsta sportpris, efter Svenska Dagbladets bragdguld.

Västerås Friidrott
Västerås Friidrottsklubbs Sofie Flinck är för andra året i rad nominerad i kategorin Årets Idrottskvinna i Västerås. Under junior-VM i friidrott 2012 i Barcelona vann hon JVM-guld i spjutkastning för damer med sitt kast på 61,40 meter. Förutom att vi levererar bredband och telefoni till friidrottshallen som bär det fina namnet QuickNet Arena hjälper vi VFK med bland annat webbplats, nyhetsbrev och resultatsystem.

Västerås SK – Fotboll
Från VSK Fotboll är Simon Johansson nominerad i kategorin årets rookie samt att P17-laget är nominerat till årets ungdomslag. Förutom att sköta om hemsidan stöttar vi och ger klubben råd angående deras närvaro i sociala medier samt vid några hemmamatcher även hjälp till med fotografering.

Västerås SK  – Bandy
Från VSK Bandy är Jimmy Jansson nominerad i kategorin årets rookie.  Förutom att vi sköter om det trådlösa bredbandsnät som finns i ABB Arena Syd använder VSK vårt system för nyhetsbrev.

VIK Hockey
VIK Hockey är nominerat i tre olika kategorier.

  • Patrik Berglund är nominerad till årets idrottsman
  • Anders Jansson från B-juniorerna till årets ungdomstränare
  • A-juniorerna till årets ungdomslag

Vårt samarbete med VIK innefattar bland annat en unik sponsring i form av Mia, hockeyallsvenskans enda materialförvaltare med egen sponsor. Förutom det sköter vi om det trådlösa bredbandsnät som finns i ABB Arena Nord har vi även byggt det system som hanterar medlemmar, nyhetsbrev och anmälningar för evenemangen inom affärsnätverket VIK-verket. Utöver detta har vi ett unik samarbete med VIK Hockeys stolthet Mio som är hockeyallsvenskan enda materialförvaltare med egen sponsor.

VästeråsIrsta Handbollsförening
VästeråsIrsta HF är nominerade till årets lag och Martin Bokvist till årets ledare. Förutom att vi sköter om det trådlösa bredbandsnät som finns i Bombardier Arena använder klubben vårt system för nyhetsbrev. Vi har även gjort hemsidan till handbollsturneringen IrstaBlixten som arrangeras av klubben.

Rösta här  på de nominerade till Västerås Idrottsgala 2012

Västerås idrottsgala 2011 

10 Nov 2012