Vinmässa i Västerås

Fredag och lördag nästa vecka är det delikatess- och vinmässa i Västerås.  Under två dagar samlar vi ett stort antal vin- och dryckesproducenter/importörer tillsammans med delikatessföretag och även representanter för lokalproducerade råvaror.  Vinmässan hålls i Aros Congress Center i samma byggnad som vi på QuickNet har vårt kontor. Stanna gärna till en extra stund hos våra kunder som medverkar på mässan.

Carlströms kött & chark i Västerås

Carlströms kött & chark i Västerås grundades 1935. I egna lokaler i Västerås styckar vi kött, tillverkar charkuteriprodukter och driver en välsorterad kött- och charkbutik. Butiken är Västerås enda specialbutik för kött och chark. Vi levererar också charkvaror till livsmedelsbutiker, restauranger och storkök. Vår höga kvalitet och lokala profil gör att intresset för våra produkter ständigt ökar.

Elisabeths Ost & Delikatesser i Västerås

Västerås har fått en ny ost- och delikatessbutik. Vi är nyöppnade och finns Hantverkargatan 9. Här finner ni allt från ostar, choklad, te, olivoljor och mycket annat gott! Hjärtligt välkomna till vår monter på mässan!

ICA Ettan i Västerås

Vi erbjuder dig kött från Västmanland som vi styckar i butiken. Till fest, vardag som helg, erbjuder våra kockar och kallskänkor dig måltidsförslag och catering. Vill du ha din mat levererad så kör vi med biogasbil för miljöns skull. Alltid flera alternativ på färdiga matlådor, en fräsch salladsbar, en härlig fruktavdelning och alltid nybakat bröd finns också på ICA Ettan.

12 sep 2012