Bredband installerat till nytt spelcenter

Fredagen den 17 augusti öppnade GoodGame ett nytt spelcenter i Västerås och då en stabil internetuppkoppling är av största vikt valde de en lokal operatör. I det här fallet ytterst lokal då det bara är runt 100 meter mellan våra dörrar.  Goodgame ligger helt rätt i tiden då spelandet blir allt populärare. Under en genomsnittlig vecka spelar 34 procent av svenskarna i åldern 9-79 år  något dator-/TV- eller internetbaserat spel. Detta och mycket annat kan du läsa i  Mediebarometer från Nordicom som är  en årlig räckviddsundersökning som avser att belysa hur stor andel av den svenska befolkningen som en genomsnittlig dag under respektive år tagit del av ett antal enskilda medier: radio, TV, text-TV, video/dvd, bio, cd-skiva, mp3, morgontidning, kvällstidning, vecko-/månadstidning, tidskrift, bok, reklam.

10 sep 2012