Ny hemsida till Fotograf BildN

Vi har nu lanserat en ny hemsida till företaget BildN i Västerås. Den nya hemsidan är uppbyggd i wordpress för att fotograferna Pia och Hasse enkelt ska kunna hålla den uppdaterad. På hemsidan du titta på ett urval av deras bilder samt läsa i bloggen där det kommer dyka upp fototips och annat relaterat till fotografering. I uppdraget ingår även att vi ser över deras adwords-annonsering för att de ska få bra synlighet på google.

Besök fotograf BildNs nya hemsida

Om BildN
Bilder är vår passion. Vi är två fotografer med lång erfarenhet av uppdragsfotografering. Med över 25 år i yrket åtar vi oss uppdrag inom reklam, reportage, industri och studiofotograferingar. Vi engagerar oss och försöker alltid ge det lilla extra för att få skapa bilder som lyfter just ditt budskap.

24 aug 2012