Nya mobilmodeller

I förra veckan hade vår leverantör av mobiltelefoner en visning av nya och kommande modeller från bland annat Samsung, Sony och LG. Samtliga använder Android som operativsystem.

Samsung Galaxy SIII
En telefon som är i samma storlek som Samsung Galaxy SII men har fått mjukare former rundade kanter. Finns i 2 färger, vit och blåmetallic. Samsung Galaxy SIII har en 4,8 tums HD skärm med kristallklar bild. En ny funktion är att när du fått ett SMS från en person kan du hålla upp telefonen till örat så ringer telefonen upp personen.

Sony Xperia Go
Sony Xperia go är en vatten- och dammtålig Android-smartphone från Sony som är extra hållbar. En mobil för den som inte vill ha ett sportigt utseende på mobilen men ändå hög tålighet. Telefonen är mindre än de flesta smartphones 111×60,3×9,8 mm men har ett smidigt format.

  • Kommer i färgerna svart, vit och gul.
  • 5 megapixel kamera
  • 3,5 tums skärm
  • Ta bilder, filma i HD med Mobile BRAVIA Engine
  • Lanseras Q3 2012

LG P880 Optimus 4X HD
En telefon i den större storleksordningen 132,4×68,1×8,9. Har en bildskärm med fantastisk färgåtergivning och kanonbra vidvinkel på skärmen, en film i HD är ett måste! Telefonen är utrustad med LGs True HD IPS som används i alla deras bildskärmar till t.ex. TV

  • 4,7 tums skärm
  • 8 megapixel kamera
26 jun 2012