Driftinfo

Just nu har vi en driftstörning som drabbar Välljärnsgatan 306 – 484 i Västerås. Kunder kan använda sina tjänster med begränsad funktion. Felavhjälpande åtgärder pågår av Fibra men kommer dröja pga. att fiber måste dras igen.

Vi drar ut på korvturné

Under juni kommer QuickNet att åka ut på en road trip och besöka en del av de stadsdelar där våra kunder befinner sig. Vi planerar att göra ett tiotal stopp, däribland på Erikslund, Bäckby, City, Tallmätargatan, Hälla och Tunby. Mellan klockan 11-13 packar vi upp vår korvmoppe och pratar om våra tjänster samtidigt som vi givetvis bjuder på korv och dryck. För den som vill kommer det även finnas vegetariska alternativ.

Klicka på länken nedan om du vill få en avisering om när vi kommer till ditt område.

Intresseanmälan till korvturnén

04 jun 2012