Ny praktikant

Vi hälsar idag Ellen Gummesson välkommen som praktikant på webbyrån. Här nedan ser ni hennes presentation.

Jag heter Ellen Gummesson och ska under tio veckor praktisera här på QuickNets webbyrå. Jag år nyligen hemkommen från Umeå där jag bodde under 2,5 år för att plugga på Programmet för medie- och kommunikationsvetenskap med inriktning mot strategisk kommunikation. Kort och gott har jag fått lära mig hur man ska utforma och rikta kommunikation på bästa sätt, även om jag givetvis är långt ifrån fullärd. Som alla andra människor i min ålder har jag också fått upp ögonen för sociala medier och jag hoppas att jag kan tillföra något nytt när det kommer till just det området. Om inte annat så är jag i alla fall bra på att koka kaffe.

Ellen hittar ni på twitter under namnet  pratnarkoman

 

02 apr 2012