Driftinfo

Just nu har vi en driftstörning som drabbar Välljärnsgatan 306 – 484 i Västerås. Kunder kan använda sina tjänster med begränsad funktion. Felavhjälpande åtgärder pågår av Fibra men kommer dröja pga. att fiber måste dras igen.

Mobil hemsida till Color

Vi har nu lanserat en ny mobil hemsida byggd på Jquery Mobile till Color i Västerås. Många använder idag sina telefoner för att hitta lokala företag och då är det dels viktig att hemsidan fungerar bra i en mobiltelefon och att den är lätt att hitta via sökmotorerna. Vi har även gjort om så att  det visas anpassade annonser på Google för mobilsurfarna.

Besök sidan på http://m.color.se/

I slutet av november publicerades .SE:s årliga rapport Svenskarna och Internet 2011 som tar upp svenskarnas Internetvanor.  Där kan man bland annat se att 36 procent av befolkningen (12+ år) använde när undersökningen gjordes under våren 2011 Internet i en mobiltelefon eller annan handhållen enhet. 27 procent hade tillgång till en smartphone (Iphone eller androidtelefon).

29 mar 2012