Mobil hemsida till Color

Vi har nu lanserat en ny mobil hemsida byggd på Jquery Mobile till Color i Västerås. Många använder idag sina telefoner för att hitta lokala företag och då är det dels viktig att hemsidan fungerar bra i en mobiltelefon och att den är lätt att hitta via sökmotorerna. Vi har även gjort om så att  det visas anpassade annonser på Google för mobilsurfarna.

Besök sidan på http://m.color.se/

I slutet av november publicerades .SE:s årliga rapport Svenskarna och Internet 2011 som tar upp svenskarnas Internetvanor.  Där kan man bland annat se att 36 procent av befolkningen (12+ år) använde när undersökningen gjordes under våren 2011 Internet i en mobiltelefon eller annan handhållen enhet. 27 procent hade tillgång till en smartphone (Iphone eller androidtelefon).

29 mar 2012