Driftinfo

Just nu har vi en driftstörning som drabbar Välljärnsgatan 306 – 484 i Västerås. Kunder kan använda sina tjänster med begränsad funktion. Felavhjälpande åtgärder pågår av Fibra men kommer dröja pga. att fiber måste dras igen.

Framtidsinvestering

Vi har idag publicerat en hemsida till det nystartade företaget Rosenberg & Engelmark Framtidsinvestering. Layouten på sidan är anpassad efter deras grafiska profil och hemsidan är byggd i wordpress så att den enkelt kan uppdateras.

Om Rosenberg & Engelmark Framtidsinvestering
Vi vill arbeta för att Sveriges största och viktigaste arbetsplats – skolan – ska bli Sveriges bästa arbetsplats. Vårt bidrag och vår affärsidé är att erbjuda kvalificerade lärartjänster, inspiration, fortbildning, ledningsstöd och verksamhetsutveckling för den svenska skolan.

Besök Framtidsinvesterings nya hemsida

22 feb 2012