Mobil hemsida till VSK Fotboll

Vi har nu lanserat en första version av en ny mobil hemsida till VSK Fotboll. På sidan presenteras nyheter, spelschema och spelartruppen i ett format som fungerar bra för dem som surfar via en telefon. När serien drar igång kommer den mobila hemsidan även innehålla en aktuell serietabell, matchrapporter, nyhetsbrev, tävlingar och mycket annat.

Surfa in på m.vskfotboll.nu från din telefon för att komma till den mobila hemsidan för VSK.

Enligt den årliga rapporten Svenskarna och Internet 2011 använde 36 procent av befolkningen (12+ år) internet i en mobiltelefon eller annan handhållen enhet. 27 procent hade tillgång till en smartphone (Iphone eller androidtelefon). Det gör att det är viktigt att titta över hur din hemsida ser ut i en mobiltelefon.

16 jan 2012