02 Jan 2012

Ny hemsida till Grow

Vi har nu lanserat en ny hemsida till GROW TillväxtArena. Sidan är byggd i WordPress och layouten är framtagen för att skapa igenkänning med den fysiska lokalen. Vi kommer även bistå Grows medlemmar med rådgivning inom digital marknadsföring.

Om Grow
Grow har hittills varit ett affärsutvecklingsprogram för företagare. Nu tar de nästa kliv genom att erbjuda själva tillväxtkonceptet på en fysisk plats där du flyttar in! Kontoret är beläget i en modernt och fräsch vindsvåning på Gamla Brogatan i Stockholm. Tillväxtarenan drivs utifrån grundvärderingarna LUST- NYTTA – RESULTAT. Fokus kommer att ligga på att skapa en kreativ kontorsform med mycket glädje och lust,nytta & resultat! Huvudsyftet med Grow är expansion och ökad lönsamhet för alla företag som deltar.