Facebook deals

Facebook deals, eller erbjudanden som det kallas på den svenska versionen är nu på väg att lanseras i Sverige.

Publicerad: 18 mar 2011 | Ämnen: , ,

Facebook deals, eller erbjudanden som det kallas på den svenska versionen är nu på väg att lanseras i Sverige.  Erbjudanden är en funktion som gör det möjligt att skapa erbjudanden på Facebook när besökare checkar in på ditt företag. Det finns olika typer av erbjudanden som du kan skapa för att uppnå belöna besökarna. De företagstyper som främst har nytta av den nya funktionen är till exempel butiker, restauranger och andra lokaler som har många besökande kunder. Du kan antingen göra detta själv genom länkarna nedan eller kontakta oss så hjälper vi dig.

Läs mer om Facebook deals, engelsk pdf

Anmäl ditt företag till Facebook Deals

Nära, trygg, personlig

Ord som ligger oss varmt om hjärtat. Ett företag med lokal support och service.

Relaterade artiklar