Driftinfo

Just nu har vi en driftstörning som drabbar Välljärnsgatan 306 – 484 i Västerås. Kunder kan använda sina tjänster med begränsad funktion. Felavhjälpande åtgärder pågår av Fibra men kommer dröja pga. att fiber måste dras igen.

Webbplats till Summer in the City

Idag har vi på webbyrån lanserat en ny webbplats åt en kund. Webbplatsen som är byggd i vårt verktyg marknadskontoret är till musikfestivalen Summer in the City som går av stapeln i Västerås den 26-27 augusti 2011.  Via webbplatsen kan besökaren se artistutbudet, beställa företagspaket och platser på det stora kräftkalaset.

Till webbplatsen har vi även kopplat en facebooksida som kommer användas för diskutera med besökarna samt publicera bilder och andra nyheter. Artistutbudet som presenteras både på webbplatsen och facebooksidan har en gemensam administration för att undvika dubbelarbete.

Besök Summer in the City (Webbplats)
Besök Summer in the City (Facebooksida)

 

 

17 mar 2011