Driftinfo

Just nu har vi en driftstörning som drabbar Välljärnsgatan 306 – 484 i Västerås. Kunder kan använda sina tjänster med begränsad funktion. Felavhjälpande åtgärder pågår av Fibra men kommer dröja pga. att fiber måste dras igen.

Visa innehåll för enbart fans

Har du en informationsflik på din facebooksida skapad med applikationen Facebook Static FBML och enbart vill visa innehållet för dem som gillar din sida kan du använda koden nedan. Är du inloggad som administratör av sidan kommer du se båda versionerna så be någon vän eller kollega att testa att det fungerar som det ska genom att gilla och sluta gilla sidan.

<fb:visible-to-connection>
Här skriver du texten som ska visas för dem som gillar din sida.
<fb:else>
Klicka gilla ovan för att se innehållet på sidan.
</fb:else>
</fb:visible-to-connection>

14 jan 2011