Driftinfo

Just nu har vi en driftstörning som drabbar Välljärnsgatan 306 – 484 i Västerås. Kunder kan använda sina tjänster med begränsad funktion. Felavhjälpande åtgärder pågår av Fibra men kommer dröja pga. att fiber måste dras igen.

Västerås Stadsmission

Vi på QuickNet Webbyrå stödjer Västerås Stadsmission. Under december månad bidrar vi  och våra kunder med pengar för deras arbete för ett mänskligare Västerås. Alla deltagande företag som bidrar med pengar kommer presenteras här och på quicknet.se.

Läs mer om vår kampanj för Västerås Stadsmission

Läs ett reportage med Ronald Henriksson från Västerås Stadsmission

Om Västerås Stadsmission
Västerås Stadsmission startade 2 december 2008 och bedriver social verksamhet för människor i utsatthet. På Sturegatans dagcenter står dörren öppen för människor i hemlöshet och missbruk – människor som av olika anledningar hamnat snett i samhället på grund av bland annat droger, våld, ensamhet, psykisk ohälsa eller ekonomiska svårigheter.
www.vasterasstadsmission.se

07 Dec 2010