Vi summerar oktober

Vi kan nu summera oktober som blev den månad då vi officiellt lanserade vår nya webbyrå. Vi har rivstartat med att hjälpa ett flertal företag att profilera sig på Facebook och fansen har strömmat in till deras sidor vilket är enormt roligt att se. Vi fortsätter nu arbetet för att hålla igång kommunikationen så att sidorna blir aktiva.

Även utanför de sociala medierna har vi haft full fart på leveranserna och bland annat byggt kampanjsidor åt en stor vinimportör,  levererat webbaserade medarbetarenkäter åt ett analysföretag samt ett sms-system för uthämtning av biobiljetter.

En av månadens höjdpunkter var då vi var eventsponsor och efterfestarrangör till en lyckad föreläsning av Klas Hallberg hos marknadsföreningen i Västerås. Runt 60 av föreningens medlemmar besökte vårt nyligen omgjorda kontor på Munkgatan i Västerås.

Vi ser nu fram emot november som bland annat innehåller leverans av en produktkatalog uppbyggd i wordpress, nya layouter till ett antal webbplatser samt en mobil version av en hemsida.

02 Nov 2010