Årets Webb

Rösta på Årets Webb

Vi på QuickNet är stolta över att i år vara prisvärd för Årets Webb på UF-mässan den 14-15 mars. Syftet med Årets Webb är att eleverna ska visa vad de har lärt sig om att kommersialisera sitt företag via digitala kanaler. Företagarna måste visa att de förstår kopplingen mellan företagets identitet och dess aktivitet på webben. Företagarna kommer att bedömas utefter sin förmåga att se samband och kunna förklara dessa.

Röstningen är nu avslutad och en vinnare kommer att presenteras snart. Vinnaren i denna röstning motsvarar sedan en juryplats när juryn sammanträder för att utse vinnaren. Övriga juryn består av Alex Örnberg och Tobias Barkskog från oss på QuickNet samt Rolf Lindström från ABB/Synerleap.

Bidrag

BrightBottle UF

BrightBottle UF skapar ljus i 100% stearin med en veke i mysigt sprakande trä. Ljusen skapas i återvunna glasflaskor som blivit kapade och slipade.

Facebooksida

Frötöserna UF

Frötöserna UF erbjuder hemmagjorda, nyttiga och prisvärda tillbehör till frukosten för alla som vill ha ett nyttigt och samtidigt gott alternativ på morgonen.

Webbplats

NaturalizeIt UF

NaturalizeIt UF erbjuder hälsosamma och mer miljömedvetna snacks till fredagskvällen, mellanmålet eller när man helt enkelt endast vill lyxa till det.

Webbplats

 

Reflect UF

Reflect UF producerar och säljer smartspeglar, en innovativ produkt för den moderna människan.

Webbplats

Reflexit UF

Reflexit UF affärsidé går ut på att göra reflexer som ska tyckas vara attraktiva att bära. Man har alltid användning av reflexer, stora som små.

Facebooksida

SAP UF

SAP UF säljer klistermärken och pins designade speciellt för ungdomar och unga vuxna då vi vet att ungdomar är fulla av åsikter och vill påverka samhället.

Webbplats

Shopzter UF

Shopzter är en webbplats där privatpersoner enkelt ska kunna se specialerbjudande och rabatter från olika butiker i sin direkta närhet.

Webbplats

Skog UF

Skog UF tillverkar och säljer stilrena och tidlösa armband som är inspirerade av svensk skog och natur.

Webbplats

SweetBottle UF

En unik burk, där ingen är den andra lik. Utsökt godis för en unik smak upplevelse.

Webbplats

Time2Work UF

Time2Work UF förmedlar extrajobb till ungdomar runt om Fagersta och Norberg.

Webbplats

VeganFoods UF

VeganFoods UF erbjuder två veganska snackslådor proppfyllda med gottigheter och nyttigheter.

Webbplats