Webmail

Marknadskontoret

Kundinloggning IM

Kontoret

Växelinloggning

Peo Andersson

Hej, På telefoniavdelningen hittar ni mig, Peo. Om du söker en trygg telefonileverantör till ditt företag är det mig du ska prata med. Vi levererar växeltelefoni, fast- eller mobiltelefoni – allt utan bindningstider. Just nu har vi riktigt bra erbjudanden. Besök oss på quicknet.se/kampanj

Mig når du på:
peo.anderssong@quicknet.se
021 – 338 00 33

Mobiltelefoni

Nu kan vi på QuickNet erbjuda mobiltelefoni till alla våra företagskunder. Eftersom våra företagskunder önskat att vi skall kunna erbjuda även mobiltelefoni som tjänst har vi nu tagit steget för att på bästa möjliga sätt hjälpa våra kunder.

QuickNet Mobil och QuickNet Mobil Surf

QuickNet Mobil och Mobil Surf är mobilabonnemang för företag. Ett och samma abonnemang både för storringare och de som ringer mindre samt ett abonnemang för dem som även surfar från mobilen. Låg månadskostnad, minuttaxa samt fastpris för mobil Surf 1 GB/månad. Samtalsförsäkring ingår för företag med tre mobiler eller fler.

Vi nyttjar Sveriges bästa nät för röstsamtal, dvs. Telias mobilnät och kommer därmed att ha samma täckning. Allt annat kommer sedan att skilja sig markant.

  • Enkla prisplaner.
  • Inga bindningstider.
  • Personlig service.

Vårt mål är att alla ska känna att dom har rätt abonnemang och full koll på sina kostnader.

Priser:
Kontakta QuickNet för offert/prisuppgift.fbDela på Facebook fbDela på Twitter