Bredband

Vi är en lokal leverantör av bredband i Västerås, Eskilstuna, Hallstahammar och Strängnäs. Gemensamt för alla våra bredbandsanslutningar är att de innefattar stabilitet, säkerhet och en hög servicenivå.

Telefoni

Telefoni måste vara enkelt. Enkelt att köpa, enkelt att installera och enkelt att använda. Vi erbjuder telefonitjänster till företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Oavsett om du söker en leverantör för hemtelefoni, porttelefoni eller växellösningar kan vi hjälpa dig mer allt från rådgivning och installation till drift och support.

Nätverk

Vi har stor kunskap i att bygga stabila och högpresterande nätverk. Oavsett hur din lokal ser ut kan vi leverera ett kvalitativt nätverk till dig.

Marknadsföring

Det finns idag ett enormt utbud av möjligheter när det gäller digital marknadsföring men alla kanaler passar inte till alla företag och branscher. De kanaler vi arbetar mest med är Facebook, LinkedIn, Instagram och Google men kan så klart hjälpa till med även andra digitala kanaler.

WordPress

Hemsidor & e-handel

Under många år har vi utvecklat ett helhetstänk kring hemsidor och e-handel med WordPress som verktyg. Vi samlar hela tiden på oss ny kunskap om hur kunder tänker när de annonserar, köper och söker information på internet. Slutresultatet blir genomtänkta och professionella webbplatser med mycket personlighet.

Serverhallar i Västerås

Datacenter

Vårt datacenter öppnade i slutet av 1990-talet och vi har genom åren förfinat vår infrastruktur till att i dag erbjuda en toppmodern anläggning enligt högsta Tier-3 standard. Vi kombinerar UPS:er med lång batteritid med ett toppmodernt reservkraftverk och datahallarna kyls av miljövänlig fjärrkyla.

E-post

E-post är det viktigaste kommunikationssättet för många företag vilket gör det viktigt att ha en driftsäker tjänst från en leverantör som är lätt att nå när man behöver hjälp. Vi har sedan 1995 hanterat våra kunders e-postkonton och är stolta över vårt e-postsystem som håller en mycket hög kvalité.

Domäner & DNS

En domän är grunden för din närvaro på internet och vi tar hand om registrering, förnyelse, ägarbyten och DNS. Vi är ackrediterad registrar hos .SE som innebär att vi får registrera domäner under den svenska toppdomänen .se. Förutom det hjälper vi även till med registrering av internationella domäner som .com, .net, .org, .biz, och .info samt landsdomäner som t.ex .dk, .fi, .no, .nu och .de.

Ord som ligger oss varmt om hjärtat. Ett företag med lokal support och service. Vi erbjuder lösningar och tjänster för både bredband, telefoni, marknadsföring, serverdrift och webb. Med ett helhetstänk och hög service har vi framtidens tekniska utmaningar i åtanke och ovärderliga kontakter i närheten – alltid beredda att hjälpa till. Från våra kontor i Västerås och Eskilstuna hjälper vi kunder både i närområdet och övriga landet.

Läs mer om oss

Kontroll av förkortade länkar

Länkförkortningstjänster är bra för att göra långa webbadresser lättare att hantera. En förkortad länk är en webbadress med färre tecken som omdirigerar till en längre måladress. Av säkerhetsskäl är det dock bra att kunna kontrollera förkortade webbadresser för att se vilken som är den egentliga måladressen.

Nybörjarguide, trender för att driva trafik till din webbsida med e-postmarknadsföring

E-postmarknadsföring är en av de mest effektiva och prisvärda metoderna inom digital marknadsföring. Att skicka nyhetsbrev med relevant innehåll till relevanta mottagare ger hög respons och skapar en stark relation till dina kunder till en låg kostnad. Kom igång med din e-postmarknadsföring med denna enkla nybörjarguide som hjälper dig steg för steg.

6 tips för att hantera e-postöverflöd och upprätthålla balans i arbetslivet

Genom att tillämpa dessa strategier och tips kan du ta kontroll över ditt e-postflöde och skapa en balanserad arbetsmiljö. Men genom att implementera dessa metoder kommer du gradvis att minska stressen och öka din produktivitet och välbefinnande i arbetslivet.

SEO-vänligt innehåll för WordPress

SEO-vänligt innehåll handlar om att skapa och optimera webbplatsens innehåll för att förbättra synligheten i sökmotorerna. Genom att optimera ditt innehåll kan du öka chanserna att potentiella besökare hittar till din webbplats och interagerar med den.

Poddar om marknadsföring

Att lyssna på poddar är ett bra sätt att hålla sig uppdaterad om nyheter, inspiration, tips och förändringar inom de ämnen man är intresserad av. I det här inlägget delar vi med oss av lyssningsvärda poddtips om marknadsföring kring sociala medier, influencer marketing och copywriting.

Synas på Google

Att synas på Google är avgörande för att uppnå framgång i dagens digitala era. Google är den mest använda sökmotorn i världen och det är där människor går för att hitta information, produkter och tjänster online. Om ditt företag inte syns på Google riskerar du att förlora potentiella kunder och intäkter till dina konkurrenter som gör det. Att synas högt upp i sökresultaten på Google ökar din synlighet, trovärdighet och förtroende hos potentiella kunder.