Skydda ditt företag mot nätbedragare

.SE har i samarbete med Svensk Handel, polisen och Företagarna gett ut en ny guide om hur du som företagare skyddar dig mot nätbedrägerier. Guiden tar upp bedragarnas metoder, vad som kan hända och vad du bör se upp med.

Nätfiffel, bluffakturor och vilseledande försäljning

.SE har i samarbete med Svensk Handel, polisen och Företagarna gett ut en ny guide om hur du som företagare skyddar dig mot nätbedrägerier.

Guiden tar upp bedragarnas metoder, vad som kan hända och vad du bör se upp med. Viktigast av allt: du får reda på dina rättigheter och hur du skyddar dig och din verksamhet. Ta del av drabbades berättelser och gå igenom checklistorna så att du kan vara säker när du använder Internet som en viktig del i ditt företagande.

Även om guiden är skriven för företagare så har också privatpersoner mycket att hämta.

Ladda ner guiden här

 

Ämnen: ,

digital marknadsföring

Marknadsföring

Det finns idag ett enormt utbud av möjligheter när det gäller digital marknadsföring men alla kanaler passar inte till alla företag och branscher. Kontakta oss om du känner att du behöver hjälp eller rådgivning angående din digitala marknadsföring som till exempel SEO och googleannonsering.

Nätverk i Västerås

Nätverk

Vi har stor kunskap i att bygga stabila och högpresterande trådlösa nätverk. Oavsett om du har ett mindre kontor eller en större konferensanläggning kan vi leverera ett kvalitativt trådlöst nätverk till dig. Vi utför även installation och montering inom det mesta kopplat till fiber och nätverk. Våra tekniker har lång erfarenhet och kan hjälpa till med allt från planering och inköp till montering och konfigurering

Hemsidor i Västerås

Hemsidor

Alla företag som tänker på sina kunder behöver ha en bra hemsida. På hemsidan presenterar du ditt företag och berättar om vad du kan göra för dina kunder och varför de ska kontakta just dig. Kontakta oss för att få mer information om hur vi kan skapa en snygg, lättanvänd och sökmotoroptimerad hemsida till ert företag.

Nära, trygg, personlig

Ord som ligger oss varmt om hjärtat. Ett företag med lokal support och service.

Relaterade artiklar

Webbaserade angrepp ökar

Enligt antivirus- och internetsäkerhetsföretaget Symantecs nyligen släppta rapport Internet Security Threat Report ökade webbaserade angrepp med 36% under år 2011.

Skydda ditt företag mot nätbedragare

.SE har i samarbete med Svensk Handel, polisen och Företagarna gett ut en ny guide om hur du som företagare Läs mer

Bluffakturor och annat skräp

Det finns många bedragare på internet och de är riktigt fiffiga på att hitta på nya sätt att luras. Det Läs mer

Åskskydd

Här i Sverige åskar det runt 5-20 dagar om året och det sker omkring hundratusen blixtnedslag runt om i landet. Läs mer

Digitala brevlådor

Med en digital brevlåda får du post från myndigheter och företag digitalt i stället för på papper. Förutom att det Läs mer

Förhindra adressändring

Via de två e-tjänsterna Adresslåset och Spärra obehörig adressändring förhindrar du att någon obehörig ändrar din adress.